Tevreden als privéklant, tevreden als zakelijke klant | Gryson & Co

Tom H. (51) is zaakvoerder van van VOS Travel in Roeselare, een internationaal toonaangevende reisorganisator op het vlak van fiets-, wandel- en skivakanties. Zelf woont hij in Ruddervoorde. Niet meteen in de Westhoekregio dus, waar AXA bankagentschap Gryson & Co actief is. Het was echter wel het gedeelde blauwzwarte hart dat Tom in contact bracht met Bart Gryson en Vincent Debeuf.

Loyaliteit en vertrouwen

'Eerlijk: gedeelde clubliefde vind ik helemaal geen reden om iemand je financiële zaken toe te vertrouwen. Dat is dus ook niet de echte reden waarom ik klant ben geworden. Het Jan Breydelstadion van Club Brugge is wel de plaats waar we elkaar leren kennen hebben. Heel informeel, in de coulissen, of eens in de cafetaria, of zelfs aan de eetkraampjes met een braadworst in de ene hand en een pint in de andere', vertelt Tom. 'In het kliekje zakelijke Clubfans hoorde ik wel steeds vaak met lof spreken over de business-aanpak van Bart en Vincent. Maar ik ben in mijn bedrijfscontacten een vrij loyaal persoon, dus louter om de ons-kent-ons-supporterssfeer zou ik nooit mijn bankzaken verleggen', gaat Tom verder.

Een goed gevoel bij de afhandeling van dossiers

'Tot ik op een dag eens voor mezelf mijn zakelijke en persoonlijke verzekeringsdossiers over een periode van 10 jaar op een stapel legde, en daaruit toch bleek dat ik in al die jaren eigenlijk met bitter weinig schadegevallen geconfronteerd was geweest. Dus trok ik naar mijn verzekeraar om een mogelijke commerciële geste onder de loep te nemen. Op zijn zachtst gezegd: de manier waarop met mijn nochtans vrij redelijke vraag werd omgesprongen, is bij mij niet in goede aarde gevallen', licht Tom toe.   Dat betekende wel het startschot voor een samenwerking met AXA bankagentschap Gryson & Co. Tom werd privéklant voor de autoverzekering en de elektrischefietsverzekering en verplaatste een belegging. Op zakelijk vlak werden de personeelsverzekeringen en verzekeringen voor het wagenpark toevertrouwd aan Bart en Vincent. 'Mogelijk volgt er nog meer in die richting, want ik voel me goed bij de manier waarop mijn dossiers nu worden behandeld', bevestigt Tom.

Gemoedelijk als het kan, to the point als het moet

'Wat ik dus door de jaren heen tussen pot en pint al had opgevangen op het voetbal, blijkt ook gewoon in de werkelijkheid bewaarheid te worden. Bart en Vincent zijn twee heel correcte en attente kerels. Gemoedelijk als het kan en mag, to the point als het moet. Toen er eens een minder gunstige verandering aankwam op zakelijk vlak, werd ik daarvoor heel tijdig opgebeld door zaakvoerder Bart Gryson en verschafte hij me duidelijk tekst en uitleg. En toen ik toch eens met een schadedossier opgezadeld zat, is Vincent snel en accuraat tussengekomen. Dat kan ik ten zeerste waarderen. Daar gaat het bij mij om in een zakelijke relatie.'  

Wil je je bankproducten eens echt finetunen, zowel privé als zakelijk?
De samenstelling van het totaalpakket kan echt een slok op de borrel schelen. Neem contact op met AXA bankagentschap Gryson & Co via bart.gryson.13703@axa-bank.be of bel ons op 058 23 54 98.

Terug naar overzicht