Hilde, Bart en Vincent zijn mijn vertrouwenspersonen voor al mijn bankzaken | Gryson & Co

Ongeveer zeven jaar geleden trok de Oost-Vlaamse Christine Quisquater richting kust, meer bepaald naar Nieuwpoort. 'Ik had altijd de markt gedaan met een viskraam, maar ik besloot nu om damestextiel aan de man ‒ of, in dit geval, de vrouw te brengen. Dat vergde uiteraard een investering in een marktwagen en de aankoop van eerste stock. Toen al heb ik enorm veel hulp gekregen van Bart Gryson, die me financieel echt op weg hielp om mijn doorstart in de kustregio te kunnen nemen', blikt Christine terug.

Een bankpartner die er is in goede en soms iets kwadere dagen

  'Ik huurde een appartement, maar twee jaar geleden had ik toch de wens om een eigen woning te kopen. Ook hier loodste Bart me gezwind doorheen de hele administratieve mallemolen en maakte hij mijn leningdossier waar', vertelt Christine verder nog.   'Ondertussen verdeel ik mijn tijd als zelfstandige tussen een aantal markten die ik hier doe in de regio en werk ik daarnaast ook deeltijds als verkoopster in loondienst. Zo vang ik de seizoenstijdingen op waar de markten - en het damestextiel in het bijzonder - wel eens onderhevig aan zijn, en uiteraard is er in het algemeen ook de concurrentie met de online verkoop. Maar ook in deze sterk veranderende tijden kon ik altijd overleggen over hoe mijn zaken te runnen met Bart en dacht hij altijd met me mee', looft Christine de klantgerichte aanpak van AXA bankagentschap Gryson & Co.

Altijd een houvast

'Ik kan echt zeggen dat Hilde, Bart en Vincent van AXA bankagentschap Gryson & Co mijn vertrouwenspersonen zijn sinds de dag dat ik in Nieuwpoort landde tot op vandaag. Ik kom nu iets minder zelf bij hen op kantoor, maar als ik een vraag heb, beantwoorden ze die nog altijd even persoonlijk als vroeger. Ik heb dan ook echt al mijn bankzaken aan hen toevertrouwd: mijn lopende rekeningen, mijn kredieten, mijn verzekeringen. Dat vertrouwen hebben ze nog nooit beschaamd. Ze zijn altijd een enorme houvast voor mij geweest sinds ik naar de kust ben getrokken. Mij krijgen ze daar overigens nooit meer weg. Ik ben ondertussen helemaal verknocht geraakt aan het leven aan zee', sluit Christine mijmerend af.  

Voor elk persoonlijk of zakelijk vraagstuk is er een oplossing
We luisteren naar je verhaal ‒ zowel persoonlijk als zakelijk ‒ en bekijken samen het brede plaatje. Neem contact op met AXA bankagentschap Gryson & Co via bart.gryson.13703@axa-bank.be of bel ons op 058 23 54 98.

Terug naar overzicht