Een kredietaanvraag in volle samenwerking tussen bank en klant | Gryson & Co

Al drie jaar woonden Anshel Ver Eecke (27) en Elien Ruysschaert (27) in een appartement in Olsene toen ze beslisten dat het welletjes was geweest met huren. Ze droomden van een eigen stulpje en hun oog viel al vrij vlug op een stuk bouwgrond in Zulte. Beiden zijn loontrekkenden, dus de cijfertjes zijn vrij duidelijk ‒ maar wat is er nu heel concreet mogelijk en op welke termijn? Op die vraag kregen ze het adequaatste en scherpst geprijsde antwoord van AXA bankagentschap Gryson & Co.

Zakelijk scherp, persoonlijke klik

'We hadden een rekening lopen bij een bank en dienden daar onze kredietvraag in. Omdat we via een indirecte familieband ook de bankactiviteiten van Bart Gryson kenden, polsten we tegelijkertijd bij hem. We kregen van beide partijen vrij vlug en duidelijk antwoord, maar het voorstel van Bart was toch net iets aantrekkelijker geformuleerd. Uiteindelijk zijn de cijfers van primordiaal belang, maar het was zeker geen nadeel dat ik wist dat Bart ook een echte sportliefhebber is, en bijvoorbeeld ook het volleybal zeer genegen is. Ik speel zelf bij de volleybalploeg van Menen, vanwaar Bart ook afkomstig is. Doorslaggevend is dat niet, maar er mag wel een klik zijn op persoonlijk vlak die verder gaat dan het puur zakelijke', vindt Anshel.

Begeleiding en advies bij elke grote stap in het leven

Bovendien ging het niet louter om de cijfers. Dat Bart Gryson ook samen met het jonge koppel het brede plaatje bekeek, werd echt wel gewaardeerd. 'Een huis bouwen doe je niet alle dagen, en voor ons was alles dan ook nieuw', weet Ashel. 'Bart is echter gepokt en gemazeld in dit soort dossiers, en voorzag ook al meerkosten die altijd gepaard gaan met een nieuwbouw. Hij werkte ook enkele looptijden uit waaruit we dan iets passends konden kiezen. Zo kregen we pas een echt goed beeld van de mogelijkheden binnen ons budget, en het moet gezegd: onze nieuwbouw staat er, de lening is in het voorjaar van 2019 gestart en we zijn keurig binnen de vooropgestelde perken gebleven. Met dank aan Bart dus voor het delen van zoveel ervaring.'  

'Het was aangenaam te ervaren dat zo'n leningaanvraag ook gewoon als een samenwerking kan aanvoelen. In de toekomst houd ik dat zeker in het achterhoofd. Ik sluit niet uit dat we voor andere bankproducten in de toekomst ook bij het kantoor van Bart zullen polsen', sluit Anshel tevreden af.  

Wil je een persoonlijk advies voor je kredietaanvraag?
We bekijken samen het brede plaatje en kijken ook eens verder dan louter de cijfers. Neem contact op met AXA bankagentschap Gryson & Co via bart.gryson.13703@axa-bank.be of bel ons op 058 23 54 98.

Terug naar overzicht